17 år & 2 barns mamma -

Vill ha

Fint till pojkarna från KappAhl.


Bus med moffa



Murphys lag & jag, vi är bästa vänner vi ♥

Shit, klockan är ju över midnatt, egentligen borde jag sova vid det här laget med tanke på att barnen inte vet vad sovmorgon är för något.
Men ibland gör man ju inte alltid som man borde.
Dagen idag har varit lugn, tills på eftermiddagen då vi skulle iväg en liten stund & det kan bara beskrivas med kaos!
Vi skulle träffa Jossan & äta med henne, hade 1 timme på oss innan hon skulle iväg igen så det var lite bråttom.
Klädde på barnen i blixtfart & innan jag hade hunnit blinka så var vi påväg, stog & väntade på bussen när jag insåg att jag hade glömt mobilen hemma, aja, hade inte tid att gå hem & hämta den eftersom att bussen skulle gå när som helst.
Kom det någon buss då? Nej, inte det.
Så cyklade jossans lillasyster förbi och jag bad henne hälsa jossan att jag hade glömt min mobil hemma.
Bussen som ska gå var 10e minut gick inte på 35min, så det var ju underbart.
Fick åka med bussen tillslut iaf och äta fick vi också, Slängde i oss maten & sen sprang jossan till bussen (hon hann!) , men jag tog det lite saktare.
När jag sen var på bussen tillbaka hem så började Emil gallskrika så jag tog upp honom för jag orkade inte höra på, & då lyckades Hampus knäppa upp spännet på vagnen, ställde sig upp & lutade sig mot ryggstödet så vagnen nästan vällte. När vi skulle av så var hampus påväg ut ur vagnen så jag fick lägga ner en ledsen emil i vagnen igen & bära hampus & samtidigt dra av vagnen, suck...
Kände mig lite uttittad av folket på bussen, men vafan, jag hade tittat också ;)
Glada innan avfärd...


Boulognern igår

Igår hade vi en heldag i boulognerparken & i måndags hade vi en heldag på parkbadet, mys!


Svar på en kommentar

Fick en kommentar som inte hade blogg eller mail att svara till så jag gör det i ett inlägg istället, vet att det är flera som har undrat samma saker så.
Hej Sandra! Hoppas allt är bra med dig, Emil och Hampus!

Jag har följt din blogg nu ett bra tag, men det är en sak jag undrar! Du bor hos din pappa tillsammans med dina två barn?
Pappan till barnen läser man ingenting om - varför?
Och sen sista frågan - är de samma pappa till barnen och brukar dom träffas?

Det har jag undrat ett tag nu, och jag beundras av dig som tar hand om 2 krabater helt själv! Det är jäkligt bra jobbat!! Du är skit duktig. Det ska du veta! Många hade nog gått in i väggen efter ett tag. Men du gör ett otroligt bra jobb :) så
Jäkla kul å läsa sin blogg! Är själv ensam med min dotter och bor hos min mamma så jag känner igen mig i så mycket du skriver! :)

Hoppas du kan besvara mina frågor, känner du att dom är alldeles för privata så är det ingen du behöver svara på! Ville bara få lite mer underlag på hur du lever osv :) hoppas du får en bra dag!
sv: Hej!
Ja, jag bor hemma hos min pappa nu med barnen & med mina syskon, så det är rätt fullt här hemma, men det är roligt!
Men inom 1 år så kommer förmodligen jag & barnen flytta till eget.
Kan börja med att säga att de har samma pappa (tyvärr).
Jag har inte skrivit så mycket om honom eftersom att jag inte vill outa (?) någon, det är så svårt att skriva om honom utan att gå in på detaljer & säga mina åsikter om saker & ting.
Sen så har han inte träffat barnen så mycket så det är väll därför också.
Tidigare så kom han väldigt sällan med flera veckor emellan gångerna & bara när det passade honom,
men tillslut tröttnade jag på att han höll på så & sa att om han inte kommer mer regelbundet så behöver han inte komma alls.
Så då valde han att komma varje fredag, han har hållt det i 3 veckor nu så vi får väll se hur länge det fortsätter.
Jag tycker att det är viktigt att barnen får träffa sin pappa också & att de får en bra relation,
men pga saker som har hänt så litar jag inte på honom alls.
Jag hoppas att han tar tag i sitt liv & slutar med allt skit & att han då ska kunna ha barnen själv ibland, men som det är nu så går det inte.
Mer än så tänker jag inte berätta, men förstår att ni är nyfikna, haha.
Tack! & vad roligt att du gillar bloggen.
Jag tycker också att det kan vara roligt att se hur andra i liknande sits gör & hur de hanterar situationen, så då är ju bloggar jättebra!
Detsamma! :)


God morgon!

Bilder från gårdagen, Emil i nya kläder från Lindex! ♥
Idag ska vi åka & bada med Jossan & hennes pojkvän,
första gången för mini! (borta alltså, hemma har han såklart badat massvis med gånger ;))
Vad ska ni hitta på idag?


;)



När barnen sover & mamman har tråkigt...

Så händer detta... Snygg eller inte? ;)
Visst kan jag se normal ut också, eller?
Joodå.


Bilder från igår



I'm walking on sunshine

Får nog ta & göra som alla andra & skriva om hur fint vädret är, ingen är ju lyckligare än Hampus då balkongdörren står öppen hela dagarna, våran balkong är väldigt stor så där släpar han ut alla sina leksaker & leker, insmörjd i massa solkräm & shorts & T-shirt & strålar som en sol, min fina kille!
Jag själv föredrar att sitta inne i ett lite svalare klimat & titta ut på Hampus genom fönstret, har aldrig riktigt varit en sommarmänniska jag eller, nej, sena höstkvällar är mer min grej!

Klockan halv 9 imorse skulle vi vara på familjerätten för faderskapspapprena,
självklart sov jag över klockan & pappa glömde bort att jag skulle dit så han väckte mig inte, tio i 8 vaknade jag & då var det bråttom, fick väcka barnen, slänga i oss frukost, på med kläder & så iväg, hämta Richard & sen raka vägen in till stan, 5 minuter sen blev vi bara så nog kan jag också vara snabb om jag vill! (Ni som känner mig personligen tvivlar nog starkt på att det är sant, men det är faktiskt det, lovar!)
Nu ska vi gå iväg till lekparken här på gatan & sparka lite boll, åka rutschkana, gunga & gräva lite i sanden med hink & spade, det är då man lever!
Justja, glömde helt bort att skriva här på bloggen att jag har köpt en ny syskonvagn!
Jag har köpt en basson baby duo, lööv it!
Sittdelarna är individuella, så man kan ha dem åt vilket håll man vill, jag har såklart Emil mot mig & Hampus utåt,
sufletterna är väldigt långa så det är bra skydd mot solen, den är 75 bred på bredaste stället & väger 15kg, som sagt, I love it!


Känslor

Först & främst vill jag bara säga tack för era kommentarer, jag är väldigt dålig på att hinna svara men ni ska veta att jag uppskattar varenda en!
_______________________________________________________________________________________________

Den senaste tiden har mitt humör varit väldigt upp-och-ner.
Vissa dagar är jag lyckligast på jorden & vissa dagar vill jag bara lägga mig ner & dö ett tag.
Jag brukar inte skriva så mycket om mina känslor & tankar här på bloggen, men hur roligt är det att blogga när man känner att man inte kan skriva precis som man vill?
Nu skiter jag i det framöver, jag sätter alltid stopp för mig själv.
Ni ska inte tro att det alltid är lätt att vara ensam med två barn, det kan verka så eftersom att jag ofta väljer att blogga om det positiva & inte det negativa, men det är jobbigt!
Vissa stunder frågar jag mig själv hur fan jag orkar allting, det är knappt så att jag förstår det, men som jag alltid brukar säga, man klarar mer än man tror, och när man väl är där så har man ju inget val, jag kan ju inte ge dem till någon annan när de är "jobbiga", men jag har så fina vänner som hjälper mig med barnen & min pappa som ställer upp när det krisar sig, men största delen av tiden så tar jag hand om dem ensam.
De jobbigaste stunderna är när de gråter samtidigt & man måste fråga sig varför de gråter & prioritera vad som är viktigast just då, när Hampus gör allting som han inte får, Emil som alltid börjar gallskrika när man ska iväg så att jag blir så stressad att jag har lust att bara sätta mig ner & gråta, Hampus som alltid springer åt andra hållet & som aldrig lyssnar när man säger till honom.
Men de stunderna varar inte förevigt, även om det kan kännas så just då.
De mysigaste stunderna är när vi sitter alla tre & bara myser, när Hampus pussar på lillebror & vill leka med honom, när han gör sina små hyss & ser så galet söt ut, när Emil tittar på en & ler för att han känner igen mig, Emil som alltid ler när han ser eller hör storebror, Hampus som blir så lycklig varje gång vi hittar något nytt att leka med, deras underbara skratt,
allt det där väger ju över det jobbiga! Visst kan de få mig att vilja slita av mig håret & skrika i frustration men oj, vad jag älskar dem!
Hur tufft det än kan vara, skulle jag aldrig, aldrig, aldrig kunna säga att jag ångrar dem, för det gör jag inte, inte det minsta lilla dugg.



Hallå från Hampus!



BVC

Kom nyss hem från BVC & ett besök på coop eftersom att det inte hanns med igår.
Det var dags för Hampus 18-månadersvaccin & läkarundersökning.
Han hade växt på bra iaf, han väger nästan 13kg & mäter 84cm!
Han kunde allting som han skulle kunna också, det enda negativa var att Hampus kan behöva göra en operation (Hoppas inte!) men eftersom att det inte handlar om mig så är det inte min sak att berätta varför för hela internetvärlden.
På coop började båda kidsen gråta precis när jag skulle betala, så då hjälpte hon som betalade före mig till att packa ner mina varor under tiden jag betalade.
Man blir ju så glad när det kommer vissa som vill hjälpa till när det behövs,
lika när man får hjälp av vissa att kliva av & på bussen, godhjärtade människor finns,
jag själv brukar dock inte vara en av dem, haha, nejdå!
Avslutar med en rolig bild som är helt & hållet min humor!


Vi lever, jippie!

Igårkväll skrev jag ett inlägg från mobilen men dessvärre somnade jag när jag hade skrivit hälften av det jag hade tänkt, haha!
Men tur var väll det att jag somnade rätt tidigt eftersom att Emil inte tyckte att sova var något roligt inatt!
Idag är planerna att städa, handla, sådant där tråkigt som måste göras, men sen kommer Jossan hit & då blir det väll att gå till någon lekpark.
Det börjar bli så tråkigt nu att vara mammaledig när alla som var det med mig när Hampus var bebis har börjat skolan & så igen.
Så om det finns någon mammaledig i närheten så är det bara att höra av sig, skulle vara roligt att lära känna nya!
Nu har Emil tröttnat på babysittern & "hujedamig" (ni vet, Emil sången...) Så jag ska gå & gosa med honom,
hoppas ni får en lite roligare dag än jag, haha!


Gounge



Tävlar

Jag tävlar hos Monia - mamma till Tuvalie om fantastiska goodiebags till ett värde av 15 537 kr, 
här är alla sponsorer som gjort denna tävling möjlig:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se
www.etthundrakronor.se
www.lookibooki.se
www.nallebudet.se
www.klappi.se
www.k-m.se
www.brilliantsmile.se
www.ecigg.nu
www.onlinedesign.se
www.milleme.se
www.supply.se
www.kramdjursbutiken.se
www.smartasaker.se
www.pino.se
www.barnmatsburken.se
www.billigaboken.se
www.4mom.se
www.beely.se
www.mammafint.se
www.annaform.se
www.phaxswimwear.se
www.fitnessbutiken.se
www.hejbaby.se
www.bezzerwizzer.se
www.damnheels.nu
www.tefrossa.se
www.lockig.nu
www.svensktkosttillskott.se
www.tampongshopen.se
www.vedalila.se
www.lillabebben.se
www.swebaby.se
www.5smaapor.se
www.oliviaoscar.com
www.freshmilk.se
www.lealux.se
www.bra-barnklader.se
www.seagullonline.se
www.thepinkchili.com
www.yourvismawebsite.com/gemina-arts
www.hakanssonskin.com
www.myheart.se
www.barnkalaset.se
www.skal-man.se
www.glimraforlag.se
www.marjoe.se
www.miinto.se
www.donkendesigns.se
www.jbutiken.se
www.krusell.se
www.gniztra.com
www.rockadudes.com
www.piggabarn.se
www.kostkoll.se
www.hazedesign.shop.textalk.se
www.rosenserien.se
www.suzza.se
www.cadora.fi
www.bibilo.se
www.oopsienelly.blogspot.com
www.facebook.com/profile.php?id=656305676
www.myza.se

Tävla HÄR du också!


2011-2012

För ett tag sen så fick jag alla bilder som Lizze har haft på oss på sin mobil, ååh, minnen!
Från liten Hampus till liten Emil, kärlek ♥


...

Såg ni på matchen ikväll?
Önskar att jag inte brydde mig om hockeyn så jag inte hade sett det.
Då hade min kväll varit mycket bättre...
Aja, kikade mest bara in för att säga god natt,
nu ska jag krypa ner bredvid Hampus & sussa.
Natti natt!




Haha



Frisk

Nu är storkillen frisk! Han mår så himla mycket bättre & det är så härligt att se.
Alla andra klarade sig iaf, var mest rädd för att Emil skulle bli sjuk, men icke!
Nu ska jag passa på att mysa med Hampus medans Emil sover.
Hoppas ni får en bra dag!


Magsjuk storprins

Min lilla sjukling, jag älskar dig ♥

Fan, varför skulle han bli magsjuk för, varför inte jag?
Det gör så himla ont i mig när han börjar kräkas & se paniken i hans ögon,
han förstår ju inte vad det är som händer & jag kan inte förklara det för honom heller,
det enda jag kan göra är att låta han veta att det är okej & att jag finns här.
Hela förmiddagen har han bara legat ner, han har knappt orkat sitta upp, ännu mindre stå upp,
men nu har han gått runt lite iaf, men tillbaks igen & nu sitter han bredvid mig & tittar på barnkanalen på tv, vi myser.
Älskade du, önskar att jag kunde skydda dig mot allting i världen, låta dig slippa allt som är jobbigt. Men man måste få bli sjuk för att uppskatta när man är frisk,
man måste få vara ledsen för att uppskatta när man är glad & man måste få ha tråkigt för att uppskatta allt det som är roligt.


Vadå sova?

Varför ska man sova för? Det är vällan onödigt!
& vadå mamma är trött? Det struntar väll jag i, jag är ju hur pigg som helst!
//Emil


Mys med Emilen

Jag har haft en lugn & mysig förmiddag med Emil medans Hampus varit iväg med morfar.
passade på att ta lite bilder på mini i det fina dagsljuset!
Resultatet Blev de här bilderna;
Så jäkla gó!
Stor börjar han bli också, tiden bara rinner iväg, fast stor & stor är han ju inte som fortfarande drar stl 56...


Haha!

Himla gounge!


Inställda planer

Ikväll skulle jag egentligen haft barnvakt & gått på cruisingen inne i stan, men då jag kände att jag inte hade någon lust så bestämde jag mig för att vara hemma istället & lika bra är väll det!
Vad gör ni ikväll?

Mobilbilder, min kväll.


Glassigt



sharing is loving


Visst inte bara Emil som får ligga där & leka heller!
Idag har vi haft fullt upp, Jossan sov över & ingen blev ju lyckligare än Hampus när han vaknade & upptäckte att hon var här, hur kul som helst ju!
Vi drog iväg till köpis efter lunch & handlade gummistövlar till Jossan, har likadana jag! Gummistövlar är ett måste när man har småbarn, ni vet, inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
Sen blev det att gå tillbaka hem då barnens pappa skulle komma & hälsa på, sen gick vi tillbaka till köpis igen för att köpa lite som vi inte hann med första gången & sen var det kalas för min kusin som fyller 4 år idag!
Nu är den här morsan helt slut efter en lång dag, måste väll ta & sova om man ska orka med morgondagen som kommer bjuda på ännu mer skoj!
God natt!
(& nej, det blir inget tjat om hockeyn den här gången, är för irriterad för det!)


Hur ska jag göra?

Här är jag, 2 dagar senare, har funderat lite över bloggen, jag vill verkligen blogga för jag älskar det!
Men det känns så... jag vet inte, min blogg är inte riktigt som jag vill ha den.
Funderar på att byta blogg?
eller kanske bloggdesign?
kanske ha kvar den här bloggdesignen & bara göra lite småändringar?
vad tror ni? 


Så liten & så mycket kärlek



Ett god morgon från Emil!



Vart jag redigerar mina bilder?

Har fått frågan ett par gånger vart jag redigerar mina bilder & svaret är i Photoshop.
Var tveksam på om det var värt pengarna men har man tålamod att lära sig iaf grunderna så absolut!
Jag har adope photoshop Elements 8.0.
Jag brukar oftast bara ändra intensiteten & kontrasten & lägga till något fotofilter, jag tycker inte att vardagsbilder behöver mer redigering än så.
Tycker det är så krångligt att göra collagen i ps så de gör jag i ett gratisprogram som heter Photoscape, väldigt bra program där man även kan redigera bilder enkelt!


Äventyr i bollan

Tog vårt pick & pack & drog in till bollan för lite lek, med oss hade vi bästa Jossan.
En bild säger mer än 1000 ord & jag orkar inte skriva mera, så, här har ni några bilder från dagen;


By the way, I made it through the day

Wohoo! Klart Sverige vann idag också!
Som ni säkert har blivit införstådda med så är hockey något som ligger mig varmt om hjärtat.
Så vart var jag klockan 8? Bänkad framför TV:n såklart!
Tittade ni också på matchen?
Förövrigt har jag haft en allmän jag-orkar-inte-göra-något dag, har gjort det jag måste & inte så mycket mer.
Pussade lite extra mycket på Emil varje gång jag tänkte på att han nu varit en del av familjen i 4 månader! Tiden går så fort.
Tänk när Hampus var 4 månader! Har han verkligen varit det? För bara ca 1 år sedan? Nej, tror nog inte det...
På tal om Hampus, han har börjat leka med sitt duplo annorlunda, han sätter inte bara ihop dem längre för att bilda torn utan han använder sig utav gubbarna & allt annat & bygger ihop på ett annat sätt än förut.
Det här är vad han åstadkommit under dagens bygge!
Nu är det sovdags för denna trötta morsa,
Puss & God natt!


Still standing

Jag har legat & försökt somna i två timmar nu så jag börjar lite smått ge upp.
har försökt med att räkna får som jag brukar göra när jag ska somna & tankarna snurrar.
Men nu vill hjärnan verkligen inte koppla av.
Har så mycket jag vill göra & har inget tålamod alls,
vill nu, nu, nu!
Vad jag ville få sagt i det här blogginlägget har jag ingen aning om så detta kan läggas till i listan med onödiga blogginlägg som jag har skrivit genom tiderna.
Nu ska jag lösa lite sudoku så får vi se hur det går, förhoppningsvis så kanske jag somnar av hjärnutmattning (Är det verkligen ett ord?).
Bjuder på ett par bilder från kvällen som var,
vi var hemma hos Emilia & åt tacos & mös litegrann, trevligt!


Back from the grave



Nu är jag tillbaka från bloggpausen! Erkänn att ni blev glad nu? Haha. Just nu sitter vi alla & myser framför barnkanalen men strax är det dags att börja med lunch. Senare idag så har vi en hel del inplanerat.

Ha en trevlig dag!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus